Flexinero porada

• Autor wątku Autor wątku killerdex
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

killerdex

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
4
Witam potrzebuje pomocy w kwietniu 2015 r ujrzała swiatla dziennego strona flexinero.pl - bylem chyba pierwszym klientem ktory zostal "oszukany" przez ich wadliwy panel potrzebuje porady specjalisty lub kogos kto sie zna na rzeczy
2 dni temu zgloscili mnie do windyfikacji i mam zapalcic im niby 2x tyle.
Mój nr tel: *** [ ew. posty forum ]

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Nic nam to nie mówi. W jaki sposób zostałeś "oszukany", kto zawierał umowę, jak, cokolwiek. Najlepiej z datami.

nie ma umowy. wpisujesz u nich na stronie swoj login i haslo do banku nic wiecej.

Dają pieniądze bez umowy? Nie wierzę w takie cuda. Umowa zawarta przez zaakceptowanie regulaminu to też umowa, przypominam. Umowa ustna zresztą także.

to jest "wirtualna karta" wpisujesz u nich na stronie swoje dane do banku obliczaja ci ile mozesz dostac i ci daja.... pozniej placisz siano..... jak ta strona wyszla to skorzystalem...i problemy byly z panelem a teraz wszystko naprawili i mam placic 5 tys za darmo hehe.... za ich bledy.

Nic mi to nie powiedziało. Ale jeśli żadna umowa zawarta nie była, to płacić nic nie musisz.

dali sprawe do kancelari MEDIUS niby sa od 7 do 20 dzwoine pol h i nikt nie odbiera.....

killerdex napisał:
dali sprawe do kancelari MEDIUS
Kancelaria Medius :D :D :D to nawet przedszkolaki nie są, nie potrafią prostego materiału dowodowego zebrać do sprawy :beer: Zakupili np. pakiet od Kredito24.pl to nie są w stanie wykazać niczego: zawarcia umowy pożyczki, przejścia praw i obowiązków w wyniku cesji itd.

Ostatnia edycja:
Cała ta sprawa to mi wygląda na pic na wodę. No ale albo autor sam nie wie co się dzieje tak naprawdę, albo to jest ewidentne robienie kogoś w jajo.

Czy dobrze zrozumiałem, że dałeś im swój login i hasło do konta bankowego ?

Powrót