S
StaryWyga1
Stały bywalec
- Odpowiedzi
- 754
Witam serdecznie
sprawa jest taka jest forum na którym jestem niechciany
dostałem bana ,potem się zarejestrowałem i mnie wywalono
i tak kilka razy
teraz zarejestrowałem się z proxy i jeden kolega mi grozi że sprawę przekaże na policje i do prokóratóry
oto jego cytat co dostałem na gadu gadu od niego
XXXXXXX (X-XX-XXXX XX:XX)
idz sie leczyc
poki jeszcze czas
XXXXXXX (X-XX-XXXX X:XX)
jeszcze raz sie zalogujesz na forum, albo napiszesz do mnie na gg ide na policje z doniesieniem na streczycielstwo, i przestaje zartowac, mowie teraz powaznie, zegnam, myslisz ze my jestesmy debile i nie widzimy kto sie loguje na forum ? to sie mylisz, ale to juz ci wyjasnie prokurator i nie mow ze nie ostrzegalem, zegnam
Dodam ze ten kolega nie zablokował mnie na gadu gadu
czy to jest
1- zwykła pyskówka
2- czy gdyby zgłosił to na policje lub do prokóratóry mogę mieć sprawę z tego powodu
3- jeśli pyskówka to czy takie sprawy mam olać
i jeszcze jedno pytanie
jaka jest największa kara za wchodzenie na forum z proxy gdy mam bana i wielokrotne rejestrowanie się mimi ze nie jestem tam mile widziany i mam oficjalnie bana
czy prawo przewiduje jakieś kary w tej materii
czy policja lub prokóratóra może zająć się taką sprawą
sprawa jest taka jest forum na którym jestem niechciany
dostałem bana ,potem się zarejestrowałem i mnie wywalono
i tak kilka razy
teraz zarejestrowałem się z proxy i jeden kolega mi grozi że sprawę przekaże na policje i do prokóratóry
oto jego cytat co dostałem na gadu gadu od niego
idz sie leczyc
poki jeszcze czas
XXXXXXX (X-XX-XXXX X:XX)
jeszcze raz sie zalogujesz na forum, albo napiszesz do mnie na gg ide na policje z doniesieniem na streczycielstwo, i przestaje zartowac, mowie teraz powaznie, zegnam, myslisz ze my jestesmy debile i nie widzimy kto sie loguje na forum ? to sie mylisz, ale to juz ci wyjasnie prokurator i nie mow ze nie ostrzegalem, zegnam
Dodam ze ten kolega nie zablokował mnie na gadu gadu
czy to jest
1- zwykła pyskówka
2- czy gdyby zgłosił to na policje lub do prokóratóry mogę mieć sprawę z tego powodu
3- jeśli pyskówka to czy takie sprawy mam olać
i jeszcze jedno pytanie
jaka jest największa kara za wchodzenie na forum z proxy gdy mam bana i wielokrotne rejestrowanie się mimi ze nie jestem tam mile widziany i mam oficjalnie bana
czy prawo przewiduje jakieś kary w tej materii
czy policja lub prokóratóra może zająć się taką sprawą