Game Forge

• Autor wątku Autor wątku Arrons
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

Arrons

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
7
Czesc uporam sie z problemem gamepay , otoz na stronie
https://support.gamepay.de/index.php?page=faq

Jest cos takiego jak Rezygnacja

Najczęściej stawiane pytania
Chcesz rezygnować z abonamentu przeprowadzania rozliczeń w formie polecenie zapłaty.

Skontaktuj się z nami i podaj nam następujące informacje: imię i nazwisko właściciela konta, jak również szczegółowy opis, który podany jest na Twoim wyciągu z konta.

kto mi wytlumaczy bo jestem w tym zielony kompletnie

czy to rozwiaze moj problem ? , zakupilem w grze Nostale , monety przelewem , przelew mam w archiwum ze przelalem 80 zl na konto bankowe nostale i teraz chce zrezygnowac z zakupu to czysto teoretycznie mam rozumiec ze po szczegolowym rozpatrzeniu mojego emaila do gamepay jest mozliwosc ze wycofaja mi zakup w grze a zamian oddadza pieniądze ? bo zrobilem pomyłke kupilem przelewem rzecz ale nie nate konto , tylko na konto inne ,

ja chce poprostu wiedziec czarno na białym czy odzyskam kase za przelew a ja im podaje numer konta w grze oni wejda i zobacza rzeczywiscie 500 nos i natym polega ta rezygnacja ?

Przyszedl me email

Thank you very much for writing to us.

For your order you chose the payment method Przelewy24 via Moneybookers.

To help you we need to know the transaction ID of the payment that got sent to us. You will find it in your Moneybookers account under http://moneybookers.com (login).
Furthermore we need the email address of your Moneybookers account.

If there are problems or questions concerning your order please contact the Moneybookers support under http://moneybookers.com/app/ .

In case of further questions please don't hesitate to contact us.

Kind regards from Karlsruhe,

Bianca Klein
Gamepay-Support-Team

Ostatnia edycja:
Ciężko zrozumieć cokolwiek z tego, co napisałeś.
Cytowany email to prośba o dodatkowe informacje - nie ma w nim nic na temat anulowania przelewu.

kupilem na złe konto Nosdolary , i staram sie aby gamepay zrealizowal albo przeniosl zakup na inne konto , bo to jest tak , mialem odtwarte 2 strony , nostale.ru obecnie tam gram , i nostale.pl ( dla pomocy przy wypelnianiu na RU wszystkich pol ) i zatwierdzilem zakup na koncie rosyjskim , ale niewiem czemu zostalo to zatwierdzone na koncie polskim nostale

a wypelnilem i zatwierdzilem na nostale.ru , wiec co do jasnej anielki jest grane gdybym chcial Nosdolary na konto polskie to bym tam gral i wypelniam bym pola polskie wiec oco chodzi bo naprawde czuje sie , za mocno to ujme , oszukany ? ale w kazdym badz razie Nosdolary za kwote 80 zl powedrowany na polskie konto zamiast na konto rosyjskie .....

polskie mialem zalogowane poniewaz chcialem sobie pomoc z polami , jest to moja 1 tranzakcja przelew chcialem zeby wszystko zostalo zrealizowane wiecz czemu tak jest

oni mi ciagle pisze ze nie moga zrobic takiego czegos ze 500 Nosdolarow za kwote 80 zł , przeznaczyc na moje obecne konto nostale.ru tam gdzie gram , bo ja niechce miec 500 Nosdolarow na koncie polskim jak tam wogole niegram
zgadzam sie nato zeby usuneli mi konto na nostale.pl , i znajdujace sie nanim 500Nosdolarow przekazali na konto rosyjskie

Jak ja mam im przemowic do głowy ze to nie moja wina !, wszystko jest ok , zamowilem i dostalem to co chcialem
ALE NIE NATE KONTO a oni mi gadaja ze niemoga nic z tym zrobic

Ostatnia edycja:
Być może ta gra w dwóch różnych krajach jest administrowana przez dwie zupełnie inne firmy. Twoje pytania są bardziej do supportu (supportów) gry niż na forum prawne.
Z cytowanego emaila nie wynika, że odmówiono Ci transferu środków - proszą o dalsze informacje.

zajefajnie 80 zł poszlo sie jebcyc .... bo niechca mi z jednego konta dac na 2 konto zakupu , a ja im potwierdzam ze postac na rosyjkim jest moja
czysty wal namnie zrobili ...

bo ja napoczatku chcialem wy 500 Nosdolarow wzieli mi i zwrocili kwote 80 zł !
a pozniej pisalem czy jest mozliwosc z konta polskiego na konto rosyjskie dania mi 500 Nos

fajny interes zrobilem , wydalem 80 zl zeby kupic cos czego nigdy nie wykorzystam
a postepowalem według instrukcji z polskiego nostale by wypelnic formularz nostale.ru

Na ich stronie
https://support.gamepay.de/index.php?page=faq&cat=5

w Dziale ( ZOBACZ LISTE FAQ )
REZYGNACJA , i co ja mam rozumiec przez ta rezygnacje

Najczęściej stawiane pytania
Chcesz rezygnować z abonamentu przeprowadzania rozliczeń w formie polecenie zapłaty.

Skontaktuj się z nami i podaj nam następujące informacje: imię i nazwisko właściciela konta, jak również szczegółowy opis, który podany jest na Twoim wyciągu z konta.

ja chce wiedziec , czy moge ubiegac sie do tego zeby wzieli moje 500 Nosdolarow za 80 zl zamowione , a pieniadze znow sie pojawia na koncie internetowym

Ostatnia edycja:
Czytając twoje posty odnoszę wrażenie że piszesz je w jakimś innym niż Polski języku i to co widzimy to efekt użycia internetowego tłumacza.
Może twój problem leży w komunikacji. Czemu oczekujesz że ktoś zrozumie co piszesz(szczególnie jeśli nie jest biegły w języku którego używasz) skoro nawet prosząc o pomoc nie jesteś w stanie się zrozumiale wypowiedzieć ?

Powrót