witam. ja mam inne pytanie.
co jeśli administrator gry przeglądarkowej na której jest czat nie przyjmuje zgłoszeń pisanych na czacie tylko daje kary w postaci blokady pisania na czacie lub banuje konto ? gdzie mogę zgłosić by ta gra prowadząca działalność finansową z nieumiejętnym jej prowadzeniem przez administratora została zablokowana i usunięta z internetu ? mowa o stronie pokegra.pl a oto wiadomość od administratora
MAROX, otrzymałeś blokade od Mistrza Gry z następującej przyczyny:
groźby pod adresem administracji gry, prowokacje na czacie, trolling. Złamanie polskiego prawa: § 1. Kto grozi innej osobie popełnieniem przestępstwa na jej szkodę lub szkodę osoby najbliższej, jeżeli groźba wzbudza w zagrożonym uzasadnioną obawę, że będzie spełniona, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. naruszenia integralności systemu ? polegającego na umyślnym i bezprawnym poważnym zakłócaniu funkcjonowania systemu informatycznego poprzez wprowadzanie, transmisję, niszczenie, wykasowywanie, uszkadzanie, dokonywanie zmian lub usuwanie danych informatycznych (art. 5); | Bana nałożył Administrator
te rzekome groźby to wspomnienie o usunięciu lub zablokowaniu ich strony, ta rzekoma prowokacja to napisanie na czacie dla administratora błędów gry które posiadają więc czy takie coś można nazwać też trollingiem ? moim zdaniem to tylko wytknięcie błędów a nie trolling.
proszę wszystkich o pomoc nie tylko tutejszych adminów ale i innych użytkowników także. bo chciałbym się dowiedzieć czy mieli prawo tak mnie potraktować i czy ich działanie jest zgodne z prawem