A
anankee
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 50
Namieszano mi w głowie, może ktoś wyjaśni raz a porządnie. Druk sd-z2 zgloszenie o nabyciu..... w moim przypadku pieniedzy poprzez darowiznę należy złożyć w US właściwym ze względu na miejsce zameldowania czy zamieszkania??? otóż zameldowana jestem w katowicach a faktycznie mieszkam w częstochowie, to gdzie w takim razie mam złożyć ten druk??? dodam ze w Częstochowie nie jestem zameldowana, wynajmuję mieszkanko ale bez żadnej umowy z właścicielem.
prawda jest też taka że w zasadzie w dniu otrzymania darowizny będę chwilowo bezdomna, bowiem pieniądze będą pochodzić ze sprzedaży mieszkania w Katowicach będącego własnoscią moich rodziców i oczywiście zostanę wcześniej wymeldowana. Pieniadze mam przeznaczyć na zakup mieszkania w Częstochowie.
prawda jest też taka że w zasadzie w dniu otrzymania darowizny będę chwilowo bezdomna, bowiem pieniądze będą pochodzić ze sprzedaży mieszkania w Katowicach będącego własnoscią moich rodziców i oczywiście zostanę wcześniej wymeldowana. Pieniadze mam przeznaczyć na zakup mieszkania w Częstochowie.