gdzie złożyć skargę za to że przyznano mi wizę np.USA

• Autor wątku Autor wątku r12345ja
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
R

r12345ja

Zbanowany
Odpowiedzi
18
Dzień dobry
gdzie można składać skargę za to że przyznano mi wizę np. USA
dziękuje za odpowiedz

Dzień dobry
gdzie składa się skargę za to ze przyznano mi wizę do wyjazdu do np: USA,
jak skarga ma wyglądać.

dziękuje za odpowiedz

Nie masz się na co skarżyć. Wiele osób marzy o tym, żeby im przyznano wizę, a ty chcesz się skarżyć? Jeśli chciaeś jechać gdzie indziej - trzeba było złozyć wniosek inną wizę. Moze też by przyznali.

Najpierw prosiłeś o wizę a teraz chcesz się skarżyć? To po co składałeś wniosek o wizę? To tak jak kupić czekoladę a potem pozwać sklep, że Ci sprzedano czekoladę.:D

Ostatnia edycja:
przyszli któregoś dnia 2 konsultantów, pokazali mi wizę na chwilę wizę z moim zdjęciem że nie odebrałem z konsulatu wizy a ja nic o tym nie wiedziałem nawet nie wiem gdzie jest konsulat nie wiem gdzie składać o wizę do USA byłem zaskoczony nie chcieli oddać mi wizy , jakby mi oddali to bym złożył skargę za wyrobienie bez mojej wiedzy paszport z wizą

myślicie że zwariowałem psychiczny w takich sprawach nie jestem

r12345ja napisał:
przyszli któregoś dnia 2 konsultantów
A cóż to za "konsultanci"?
Jeśli bez Twej wiedzy wyrobiono paszport, to doszło do jakichs grubszych przekrętów (fałszerstwo dokumentu, podszycie się pod Ciebie przy wyrabianiu wizy...). Sprawa dla policji/prokuratury.

tylko tyle pamiętam co z tej rozmowy z dwóch konsul -ów nie chcieli się wylegitymować całej rozmowy nie pamiętam i chce się dowiedzieć o wszystkim kto jest odpowiedzialny za wydawanie wiz do stanów zjednoczonych USA jeżeli mam wysłać pismo do USA to proszę mi podać wzór dokumentu, wiza jest mi nie potrzebna na polskie władze nie liczę zwłaszcza na Ministerstwo Sprawiedliwości , Sąd najwyższy, Policja, Straż Miejska , cba oraz inne instytucje związane organami, które podałem wyżej
dziękuje

za to co zrobili to odradzam z tymi instytucjami kontakt

po prostu piszę jak jest przychodzą do mnie różne osoby z różnymi dokumentami do wyglądu na 3 sekundy co dalej się dzieje z tej rozmowy nie pamiętam po czym nie wiem co dalej się dzieje, przychodzą najczęściej z samego rana gdy jestem nie przytomny, miałem już 3 takie przypadki po jakimś czasie dochodzi do mnie że ktoś tu był z jakimiś moimi dokumentami o których zerowego pojęcia nie mam , ze względu, że nie mam pojęcia o sformułowania dokumentów do różnych instytucji w kraju jak i za granicy co prawda kupiłem kilka książek odnośnie pisania pism do kraju ale z zawiadomieniem o przestępstwie, część książek zostały mi skradzione, więc za dużo nie wiem, ale po woli dochodzę do sedna sprawy, potrzebuje tylko kilka odpowiedzi, żebym mógł zareagować, bo bez pomoc sam sobie nie poradzę

uzasadnienie napisał:
Sprawa dla policji/prokuratury.
Według mnie to sprawa dla psychiatry.
r12345ja
Mezczyzna.gif
- Proszę zaprzestać wypisywania bzdur.

pytanie do autora wątku: jesteś pewien że chodzi o Visę a nie o Mastercard?! ;)

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót