K
kosren
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 18
Miałam 2 kredyty w Getin Bank,niestety zbieg różnych sytuacji,przestałam spłacać wspomniane kredyty.W 2014 roku w październiku jedna pożyczka w listopadzie druga pożyczka,trafiła do komornika X.Jedna pożyczka została umożna przez wierzyciela w kwietniu 2015 r. druga nadal ma klauzulę wykonalności.W grudniu 2014 roku get beck upomniał się o dość dużą kwotę zdziwiło mnie to,ponieważ największe kredyty brałam w Getin Banku,dlatego też wysłałam dwa zapytania do get beck skąd powstała kwota,niestety nie dostałam odpowiedzi,po tychy pytaniach get bec ucichło więc i ja przestałam się przejmować,pomyślałam,że nastąpiła jakaś pomyłka,niestety w lutym otrzymałam nakaz zapłaty i machina ruszyła,31.03.2015 roku otrzymalam pismo od komrnika Y,zostało zablokowane konto i nakaz zapłaty.Zaczęłam drążyć temat i jakież było moje zdziwienie kiedy okazał się,że sprawa dotyczy pożyczek,które są już spłacane od października i listopada przez komornika X,Getin bank nic nie wie żeby jakieś kwoty wpływały na ich konto,get beck nie wie,że sprawa jest w toku.Chciałam złożyć doniesienie do prokuratury,pytanie czy ma to sens,jeżeli nie to co mam robić.