Głośne prace na posesji!

• Autor wątku Autor wątku żona swojego męża
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Ż

żona swojego męża

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
Historia jest bardzo długa. Musiałabym opisać tutaj 6 ostatnich lat - nawet zaczęłam, ale nikt by tego nie przeczytał.

Chciałabym się dowiedzieć czy jest jakiś przepis mówiący o tym, do której godziny można wykonywać głośne CIĄGŁE prace na posesji ?

Chodzi o napieprzanie szlifierką kątową po żelazie. Trwa to już prawie 2 lata. Człowiek zaczyna przed południem, a kończy o 21:59, a czasem przeciąga.

Dodam, że nie są to prace remontowe, ani świadczenie żadnych usług za pieniądze. Facet po prostu tak sobie lubi zgrzytać.

Sąsiedzi nawzajem klną na tego człowieka, ale każdy się boi zareagować czy zadzwonić na policję, bo człowiek jest złośliwy.

Mam jeszcze więcej pytań odnośnie tego człowieka, ale wszystko pokolei, żeby się bałagan nie zrobił.

żona swojego męża napisał:
ale każdy się boi zareagować czy zadzwonić na policję, bo człowiek jest złośliwy.

No to co od nas oczekujesz jezeli wy i tak nie bedziecie nic tutaj dzialac?
Mamy napisac, ze jest to zle i niedobre i co ci to da?

Regand napisał:
No to co od nas oczekujesz jezeli wy i tak nie bedziecie nic tutaj dzialac?
Mamy napisac, ze jest to zle i niedobre i co ci to da?

Ja zadałam pytanie czy jest jakiś przepis mówiący o tym, do której godziny można wykonywać głośne CIĄGŁE prace na posesji ?

Co po naszych działaniach jeśli facet kończy pracę o 21:59, a policja powie że 22 to niech sobie zgrzyta. Jeśli już mam zadzwonić i donieść to najpierw się chcę upewnić czy ma sens rozpoczynanie wojny z tym człowiekiem.

Powrót