granice-ktorych niema

• Autor wątku Autor wątku sebawrosz
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
S

sebawrosz

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
10
witam wszystkich...........

mam takie male i glupiutke pytanie.
jak wygladaja przejcia graniczne czy te odprawy jak jedziesz z angli do polski samochodem czyli prom
no i pozniej powrod do angli samochodem jak te kontrole we francji jak sie wjezdza na prom czy to jest tylko odprawa ktora wyglada na sprawdzeniu biletow i potwierdzenie danych na bilecie z dowodem osobistym czy sprawdzaja cie w kompoterach bo jestesmy w tym szengen a chce jechac do kraju odwiedzic rodzine a podobno jestem poszukiwany bo nie stawilem sie na sprawe tak powiedziala rodzinie policja ktora ich odwiedzila w domu i niewiem jak to dziala czy policja wie o tym czy poprostu sciema.czy ktos wie jak te kontrole wygladaja.prosze o pomoc.a ta sprawa moja byla chyba o zalegle alimenty ktore jakos splacam juz od 2 lat ale splacam i to sie chyba liczy i alimenty tez place.dziekuje i prosze was o pomoc.

Wielka Brytania nie należy do Schnegen.

ale jak bede wracal do angli to czeka mnie kotrola na granicy we francji czy nie.jak wiezdzasz na prom we francji to chyba bedzie jakas kontrola czy to tylko odprawa biletowadzieki i pozdrawiam

prosze niech mi ktos odpowie jak wyglada odprawa we francj i na prom do angli czy irelandii czy sprawdzaja w komputerach i jak jestes poszukiwany do jest sie w bazie danych w schengen.za to ze sie nie wstawilem na sprawe jak to wyglada bo chce jechac do domu do polski a pozniej wrocic do angli ale samochodem wiec musze wjechac na prom we francji no i te kontrole czy one sa czy nie dziekuje

Powrót