Grożąca jedynka z chemii, rodzice nie mieli pojęcia.

• Autor wątku Autor wątku DragonBall
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
D

DragonBall

Użytkownik
Odpowiedzi
49
Witam, mam tylko jedną ocene (Dopuszczająca) z chemii w tym polroczu, na pierwsze półrocze mialem dopuszczająca, dzisiaj nauczycielka poinformowała mnie, że jesli jutro nie napisze jednego testu na conajmniej dopuszczająca to dostanę ocene niedostateczną ew. bede egzamin miał poprawkowy w sierpniu.

Chemia to moja najslabsza strona i nie dam rady tego ogarnąć i to w jeden dzień, ale nie o to chodzi.

na miesiąc przed wystawieniem ocen (rada pedagogiczna za 1,5 tygodnia bedzie) była wywiadówka, moja mama nic nie podpisywała, nikt jej o zagrożeniu nie poinformował, a o ile wiem musza to zrobić na miesiąc przed radą.

Np. moja kolezanka miala z Geografii 2,1,1,1 i dostała dopuszczająca ponieważ nie była wpisana jako zagrożona...

Czy mogą mi postawić ocene niedostateczną?

DragonBall napisał:
...o ile wiem musza to zrobić na miesiąc przed radą.
O ile ja wiem, to Ciebie muszą poinformować. Nie dobierałeś przypadkiem karteczki z grożącymi Ci ndst. i nie podpisywałaś się w dzienniku?

List do domu również nie przyszedł? Jeżeli nie to jeszcze jest kwestia Przedmiotowego Systemu Oceniania, z którym się pewnie zapoznawałeś na pierwszej lekcji.

Dzisiaj... Na 1,5 tygodnia przed radą pedagogiczną.

Z czego powiedziala, ze musi w piatek wystawic oceny.

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Jedna ocena na całe półrocze to troszkę mało, na podstawie tej jednej "2" nauczyciel nie może Cię ocenić, więc idąc Ci na rękę zaproponował ten sprawdzian. Zawsze możesz nie zostać sklasyfikowany. Idź się uczyć, zostało mało czasu.

Wszyscy maja po trzy oceny, ja jedną ponieważ nie dalem kiedyś (nie blyo mnie w szkole) cwiczeniowki do sprawdzenia i nie napisalem sprawdzianu ktorego i tak za nic nie ogarniam.

Powrót