D
DragonBall
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 49
Witam, mam tylko jedną ocene (Dopuszczająca) z chemii w tym polroczu, na pierwsze półrocze mialem dopuszczająca, dzisiaj nauczycielka poinformowała mnie, że jesli jutro nie napisze jednego testu na conajmniej dopuszczająca to dostanę ocene niedostateczną ew. bede egzamin miał poprawkowy w sierpniu.
Chemia to moja najslabsza strona i nie dam rady tego ogarnąć i to w jeden dzień, ale nie o to chodzi.
na miesiąc przed wystawieniem ocen (rada pedagogiczna za 1,5 tygodnia bedzie) była wywiadówka, moja mama nic nie podpisywała, nikt jej o zagrożeniu nie poinformował, a o ile wiem musza to zrobić na miesiąc przed radą.
Np. moja kolezanka miala z Geografii 2,1,1,1 i dostała dopuszczająca ponieważ nie była wpisana jako zagrożona...
Czy mogą mi postawić ocene niedostateczną?
Chemia to moja najslabsza strona i nie dam rady tego ogarnąć i to w jeden dzień, ale nie o to chodzi.
na miesiąc przed wystawieniem ocen (rada pedagogiczna za 1,5 tygodnia bedzie) była wywiadówka, moja mama nic nie podpisywała, nikt jej o zagrożeniu nie poinformował, a o ile wiem musza to zrobić na miesiąc przed radą.
Np. moja kolezanka miala z Geografii 2,1,1,1 i dostała dopuszczająca ponieważ nie była wpisana jako zagrożona...
Czy mogą mi postawić ocene niedostateczną?