A
anonimowy12345
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 7
Witam wszystkich.
Mam takie pytanie. Jestem uczestnikiem pewnego forum, doszło do wymiany zdań pomiędzy mną a jednym z użytkowników, po czym użytkownik ten dostał ostrzeżenie itp i do jednego z moderatorów napisał prywatną wiadomość jak poniżej:
"...i jesteś taki sam szmaciaż jak Twój kolegą DonGejblito.
tylko że on się troche przeliczył, bo ja znam jego dane personalne, on moich nie zna.Więc sie bardzo mocno pomylił dureń zajebany-niedlugo sie z nim spotkam, wiec niech poszuka protetyka*
legenda:
* protetyk to technik dentystyczny uzupełniający ubytki w uzębieniu protezą
...jakbyś miał problemy z czytaniem fajfusie ..."
I teraz pytanie, czy jest to groźba karalna, i czy można to zgłosić organom ścigania lub podobnym???
Z góry dziękuje za pomoc
Pozdrawiam
Mam takie pytanie. Jestem uczestnikiem pewnego forum, doszło do wymiany zdań pomiędzy mną a jednym z użytkowników, po czym użytkownik ten dostał ostrzeżenie itp i do jednego z moderatorów napisał prywatną wiadomość jak poniżej:
"...i jesteś taki sam szmaciaż jak Twój kolegą DonGejblito.
tylko że on się troche przeliczył, bo ja znam jego dane personalne, on moich nie zna.Więc sie bardzo mocno pomylił dureń zajebany-niedlugo sie z nim spotkam, wiec niech poszuka protetyka*
legenda:
* protetyk to technik dentystyczny uzupełniający ubytki w uzębieniu protezą
...jakbyś miał problemy z czytaniem fajfusie ..."
I teraz pytanie, czy jest to groźba karalna, i czy można to zgłosić organom ścigania lub podobnym???
Z góry dziękuje za pomoc
Pozdrawiam