Groźby sms, przetrzymywanie osoby

• Autor wątku Autor wątku cerber
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
C

cerber

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
witam od jakiegoś czasu moja dziewczyna dostaje groźby przez smsy od jakiegoś typa, dzwoni do niej w nocy i jej grozi gdy nie chce odebrać to pisze że ją zgwałci i jej koleżankę którą przetrzymuje... On nie zna mojej dziewczyny ale ten numer dostała kiedyś od koleżanki z którą nie utrzymuje już kontaktu czy policja namierzy go na podstawie sygnału telefonu i zrobi coś z nim? czy może moja dziewczyna ma po prostu zmienić numer telefonu? jest jeszcze problem dotyczący przetrzymywanej dziewczyny... wydaje mi się że koleś ściemnia ale nie wiem na 100 procent a nawet ja boję się bo mieszkam daleko od swojej dziewczyny i nie znam tam ludzi więc sam sobie z tym nie dam rady...:( macie pomysły jak to załatwić?? a i dziewczyna nie chce powiedzieć o tym rodzicom:( czekam na wasze pomysły dziękuje

A na Policję chce się wybrać czy nie? Skoro nie chce powiedzieć rodzicom to może coś ukrywa?

wydaje mi się że bardzo się ich boi ale chyba przesadza... jeżeli coś ukrywa to nie wiem o tym nie znam jej całej przeszłości bo mieszkam 300 km od niej... na policje też nie chce iść i nie chce abym dzwonił do tego typa...:mad:

Powrót