D
Dragon82
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 5
".....przekaz mezusiowi ze gryps na puche posłałem zapewne bedzie wiedział o co chodzi bo tez co nieco mam odjebane i lepiej zeby sie tam nie znalazł bo bedzie miał straszne przykrosci nastepnie cynk na ulice pusciłem wiec niech pilnuje sie na ulicy i uwaza na plecy szmacaiaz,damski bokser,kurwa bez zasad,frajer jakich mało,pies pierdolony... nsatepnie chłopaki z PNG tez sie nim zajma choc czy ty w tej swojej ciasnej głowie wiesz co to jest hahahhahha... przekaz tez ze bede dozył do spotkania sie z nim i wtedy ostro sobie porozmowiamy tylko wydaje mi sie ze duzo nie usłyszy bo dosc szybko bedzie mdlał po zaczeciu tej rozmowy..... nastepnie chyba popierdoliło ci/sie wam w tych pizdach ze do mnie piszecie ale ok chcieliscie kosy to ja dostaniecie.... NIE TRAFIŁAS NA LAIKA KTÓRY SKULI OGON I UCIEKNIE BO JA NISZCZE TAKĄ CWELOWNIE JAKA REPREZENTUJECIE wy... nie bede juz wiecej pisał bo nie bede sie spinał tak jak ty i twój mezus hahahah bo szkoda czasu na was powiem tylko tyle DO SPOTKANIA a spotkamy sie napewno
PERSONA NON GRATA BRAT ZA BRATA GKS KATOWICE OD MAŁOLATA Z HOOLIGANSKIMI POZDROWIENIAMI oczekujcie nas..."
Taką wiadomość otrzymałam (oczywiscie z lewego profilu) na naszej klasie. Wiem od kogo ....teraz jak wyglada procedura wniesienia sprawy do sądu?? Dziękuję za wszelkie info.
PERSONA NON GRATA BRAT ZA BRATA GKS KATOWICE OD MAŁOLATA Z HOOLIGANSKIMI POZDROWIENIAMI oczekujcie nas..."
Taką wiadomość otrzymałam (oczywiscie z lewego profilu) na naszej klasie. Wiem od kogo ....teraz jak wyglada procedura wniesienia sprawy do sądu?? Dziękuję za wszelkie info.