N
nonkax
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 16
Witam serdecznie
Był u mnie pan do wymiany liczników na kaloryferach, kaloryfery udostępnione , odsunełam paczki spod kaloryferów, stwierdził, że liczników nie wymieni i składa zawiadomienie do sanepidu bo mieszkaniu jest syf. Poprosiłam żeby mi dał to na piśmie że nie wymieni (taki siwy koło 50 z bródką i w okularach
) nie chciał nic napisać. Mieszkanie jest faktycznie zabałaganione lecz nie ma żadnych robaków, mam siatki na oknach , siatki na kominach , wszystkie rury uszczelnione silikonem. Jak widać na zdjęciu po stronie zewnętrznej jest pluskwiak. Ja mam siatki u mnie komar ch* nie wciśnie, ale inni lokatorzy mają robactwo.
Teraz do sedna :czy ja mam prawnie obowiązek kogokolwiek wpuścić? I co dalej , jakie są procedury?
Był u mnie pan do wymiany liczników na kaloryferach, kaloryfery udostępnione , odsunełam paczki spod kaloryferów, stwierdził, że liczników nie wymieni i składa zawiadomienie do sanepidu bo mieszkaniu jest syf. Poprosiłam żeby mi dał to na piśmie że nie wymieni (taki siwy koło 50 z bródką i w okularach
Teraz do sedna :czy ja mam prawnie obowiązek kogokolwiek wpuścić? I co dalej , jakie są procedury?
Załączniki
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą przeglądać załączniki.