grzywna w Niemczech

• Autor wątku Autor wątku hazeclick
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
H

hazeclick

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
Witam, mam problem ponieważ dostałem grzywną w 2014 roku której wysokość była 550 euro nie zapłaciłem jej po czym została przełożona na raty a następnie na odsiadkę i nie dokonałem wpłaty ...
Za 2 miesiące chcę się wybrać do Ameryki południowej niestety lot jest z Koln czy przy normalnym wejściu na lot do samolotu pracownicy lini lotniczych mogą mnie zatrzymać czy to musi być typowa kontrola Policji która wtedy sprawdzi żę jestem poszukiwany czy mam do odsiadki ileś dni jak to jest
jak by ktoś mógł odpowiedzieć z góry dziękuje
pozdrawiam

W obecnych czasach jezeli jestes poszukiwany przez tamtejsza policje to jest odpowiednia informacja w komputerach i beda na ciebie czekali bo juz dawno wiedza, ze tam bedziesz wylatywal. Wiec generalnie nie nastawiaj sie na to, ze gdziekolwiek polecisz.

No tak dobrze, że nie kupiłem tych biletów jeszcze ale ciekawi mnie skąd maja takie informacje skoro jestem osoba może poszukiwana za grzywna jeździłem do Niemczech i nie było problemu pewnie wyrywkowo łapią na lotnisku w tych czasach się udaje poszukiwanym terrorystom wejść na lotnisko lub do samolotu takich jak ja to maja
na pęczki i trzeba mieć nie szczęście a wiecie w ogóle po jakim czasie sie ta grzywna odsiadki przedawnia czy. W ogóle jest takie coś ???

hazeclick napisał:
w tych czasach się udaje poszukiwanym terrorystom wejść na lotnisko lub do samolotu
Raczej takim, którzy mają lewe paszporty.

Proste, służby mają dostęp do list pasażerów.

Powrót