GTA V Online - Blokada konta - Odwołania

• Autor wątku Autor wątku Boscorelli55
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
B

Boscorelli55

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
4
Witam Serdecznie,
Potrzebuję pomocy w sprawie stałej blokady konta którą na mnie nałożono w grze za którą zaplaciłem. Chodzi głównie o to że nie grałem od kilku miesięcy i nie ma możliwości żebym w jakiś sposób złamał regulamin narzucony przez producenta/wydawcę GTA Online. Nie stosuję w grze Cheatów, modów i tym podobnych. Nie potrafię kodować żeby cokolwiek mieszać w plikach gry. Potrzebuję informacji konkretnie na temat tego - jak się mają prawa konsumenta do spraw takich jak w/w. Dziękuję.

Załączniki

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą przeglądać załączniki.
Gra oryginalna, konsola oryginala z nie zdjeta blokada?

Nie udostępniłeś czasem komuś konta ? Bardzo często multikonto jest karane permanentnym banem. Tak czy tak, konto pewnie należy do Rockstar Games a ty je tylko używasz (choć pasowałoby się zagłębić w regulamin). Gry ci nie zabrali, offline możesz grać dalej.
mypetro napisał:
Gra oryginalna, konsola oryginala z nie zdjeta blokada?

W zgłoszeniu pisze PC, więc raczej pomysł z konsolą nietrafiony :)

Gra oczywiście że oryginał. Nie użyczałem nikomu konta...grałem ostatnio ale offine. I oczywiście że na PC. Poprosiłem Rockstar Games o uzasadnienie tej blokady i wskazanie punktu regulaminu który złamałem - dostałem odpowiedź że blokady nie podlegają odwołaniom.

Ostatnia edycja:
Raz - nic nie widać,
Dwa - jeśli mowa o grze to zgodnie z warunkami licencji, obowiązuje prawo stanu Nowy Jork, więc polskie prawa konsumenta mają się do tego nijak...

Czytałem to...i nie widzę żadnego punktu który mógłbym złamać...

Czyli tu mi nic nie pmożecie. Tak czy siak, dziękuję. Temat do Zamknięcia.

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Powrót