gwałty molestowania w sekcie

• Autor wątku Autor wątku Chriso
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
C

Chriso

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
4
jak jest szansa powodzenia aktu oskarzenia zlozonego przeciw sekcie, przez jednego z jej bylych czlonkow ktory chce przerwac zmowe milczenia. reszta poki co boi sie kompromitacji, sekta posiada rozne kompromitujace materialy. w gropie istnieje gropa trzymajaca wladze ktora praktycznie odpowiada za wszystko oraz wielu czlonkow "sezonowych". grupa wyznaniowa jest juz prawdopodobnie legalnie zarejstrowana. uczestnicza w tym takze czlonkowie okultystycznego zakonu miedzynarodowego. czy jesli udam sie z tym na policje to na podstawie mojego doniesienia zostanie wszczete postepowanie?

dodam ze minelo juz piec lat od mojego odejscia i czy powiniennem zaczac od wynajecia sobie adwokata.

Ostatnia edycja:
dodam ze minelo juz piec lat od mojego odejscia i czy powiniennem zaczac od wynajecia sobie adwokata.

co moze byc istotne mialem wteedy 16 lat, uzyto jakiejs substancji (ktora po okresleniu przeze mnie skutkow ubocznych moze byc ghb)

no i problem bo nie mam przecież dowodów, ludzie ktozy to zrobili przecierzx tego nie potwierzdza

Powrót