Gwarancja tel. komórkowy

• Autor wątku Autor wątku fotosokolowski
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
F

fotosokolowski

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
4
Witam wszystkich mam pewien problem z moim telefonem sonyericson k800i, który ciągle mi sie zawiesza i muszę wyjmować baterię żeby go włączyć. Problem ten występował od samego początku ale dopiero po paru miesiącach zdecydowałem się na pomoc serwisu. Zaniosłem do serwisu PLUSA a oni przekazali go serwisowi który wymienił softa ale sytuacja powtarza się w dalszym ciągu. miałem zrealizowane już trzy naprawy ale wiąż ten sam skutek. Poprosiłem o nowy telefon na co w salonie plusa odpowiedziano mi że to leży w kwestii serwisu i to do niego mam zwrócić o zamianę telefonu. Więc kolejnym razem udałem się do serwisu gdzie po pierwsze odprawiono mnie do salonu gdyż to tam nabyłem telefon a po drugie powiedziano mi że w gwarancji ponoć jest taki zapis,że jeżeli da się usterkę usunąc u nich w serwisie to mogą mi tak naprawiać ciągle. Głupie bo przecież usterki mi nie usuwają bo się ciągle powtarza ta sama usterka. Do kogo mam się zwrócić o wymianę telefonu i czy to prawda o tym zapisie w gwrancji.

dlatego, co już MILIONY razy pisane było na forum, zgłasza się roszczenie z ustawy;

użyj opcji SZUKAJ;

Powrót