Hałaśliwy sąsiad!!!!

• Autor wątku Autor wątku sabina25
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
S

sabina25

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
3
Ludzie powiedzcie mi co zrobić z psychopatycznym sąsiadem, dla którego jedynym sensem życia jest tanie piwo, fajki wysępione na przystanku i co najgorsze głośna muzyka, która bardziej przypomina dzwięk pedzącego pociągu a nie dzwieki! Robiłam już wszystko tzn. kontra puszczałam Pantere waliłam młotkiem(haha) nawet byłam osobiście raz ja, raz mąż i nic! Załamuję już ręce bo jestem wobec niego bezsilna!Pomóżcie mi bo zaniedługo wyląduję w psychiatryku hehe!!HELP!!

Chciałam jeszcze dodać że koleś nigdzie nie pracuje a jego matka chyba za dużo nie ma do powiedzenia, zresztą całymi dniami siedzi w pracy..Jestem młoda i wszystko potrafię zrozumieć!Sama lubię czasem głośniej posłuchać muzyki ale trwa to maksymalnie godzinę a w jego przypadku zaczyna sie o 7:00 a kończy o 22:00! Naprawdę nie można wytrzymać! W sobotę zamiast pospać sobie do 10:00 bo mam wolne to wstaję już o 08:00 bo temu z góry zachciało się imprezy z rana:/Pomóżcie!!

Każde zakłócenie ciszy nocnej czy też notoryczne zakłócenie spokoju w dzień zgłaszaj Policji - muszą od Ciebie takie zgłoszenie przyjąć czy się podoba czy nie. Zawsze zostaje sprawca cywilna.

Dzięki za pomoc! Chyba to wprowadzę w życie! :ok:

Powrót