D
Dreghor
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 9
Witam, mam pytanie odnosnie handlu Research Chemicals czyli odczynnikami do badan, ktore mozna nabyc w wielu sklepach internetowych. Oczywiscie substancje te sa legalne oraz niekoncesjonowane i sluza tylko do badan naukowych np. chromatografii gazowej.
Moje pytanie wiaze sie z handlem wczesniej zakupionymi odczynnikami po ustalonej przezemnie cenie. Mianowicie czy taki handel jest legalny?
Podczas przeszukania przez policje i znalezieniu przy mnie owych chemikaliow moze zajsc podejrzenie iz sa to tzw 'dopalacze' lub substytuty narkotykow czy nie?
Po sprawdzeniu labolatoryjnym i stwierdzeniu legalnosci tych substancji zostana wytoczone konsekwencje prawne?
PS. Nie posiadam zarejestrowanej dzialalnosci gospodarczej.
Moje pytanie wiaze sie z handlem wczesniej zakupionymi odczynnikami po ustalonej przezemnie cenie. Mianowicie czy taki handel jest legalny?
Podczas przeszukania przez policje i znalezieniu przy mnie owych chemikaliow moze zajsc podejrzenie iz sa to tzw 'dopalacze' lub substytuty narkotykow czy nie?
Po sprawdzeniu labolatoryjnym i stwierdzeniu legalnosci tych substancji zostana wytoczone konsekwencje prawne?
PS. Nie posiadam zarejestrowanej dzialalnosci gospodarczej.