Help Me ;(( ( Kanar )

• Autor wątku Autor wątku kitty7i
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

kitty7i

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
3
Witam !
Dziś spotkał mnie straszny pech ;(
Jechałam autobusem ze skasowanym biletem dobowym ważnym w strefie 1-ej i dodatkowo skasowanym na 2 -gą strefe. W drodze powrotnej wsiadł kontroler biletów na oststnim przystanku w strefie 2-giej. Słuchałam muzyki i zdezorientowana dałam mu tylko bilet ważny w strefie 1-ej. Kanar był wyjątkowo nie uprzejmy i dezorientujący. Zaczął wypisywać mi mandat, wydarł z rąk moją legitymacje i nie chciał oddać. Dla tego też skupiłam się głównie na tym, aby dowiedzieć się dla czego zabrał mi legitymacje i wypisuje mandat. Ze zdenerwowania zapomniałam, że mam w kieszeni ważny bilet, także dla 2 giej strefy. Wysiadłam z karą na nastempnym przystanku (1 strefa). Jestem załamana. Czy ktoś mi odpowie, czy moja kara powinna być anulowana, z powodu posiadania przeze mnie skasowanego biletu za przejazd w momencie kontroli ?? ;((

chodzi Ci o to, że nie mogę jeździć bez ważnego dokumentu ? a kanarowi wolno mi zabierać dokumenty ?

Nie pomogłeś mi ;(( Nadal nie rozumiem ...

Złóż reklamację ale raczej nic nie wskórasz, bo w Twoim interesie jest żeby dać dobry bilet.

a co teraz da reklamacja? to tak, jakbym ja jechał autobusem na gapę, przyjął mandat a potem ze śmietnika wyjął bilet i chciał cala sytuacje odkręcić.
ewidentne cwaniactwo.

Powrót