historia rachunku

• Autor wątku Autor wątku piotr751
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
P

piotr751

Użytkownik
Odpowiedzi
96
Zlozylem wniosek o zwolnienie z kosztow. Sad przyslal pismo o doslanie dokumentow potwierdzajacych dochody i wydatki rodziny w tym historie konta z 3 miesiecy , mojej matki.
Czy jest to zgodne z prawem, gdyz w ten sposob matka poda dane osobowe wraz z numerami kont wielu swoich znajomych ? Matka nie chce tego zrobic.
Czy nie powinno wystarczyc samo poswiadczenie salda na koncie ?

piotr751 napisał:
Czy jest to zgodne z prawem, gdyz w ten sposob matka poda dane osobowe wraz z numerami kont wielu swoich znajomych
matka otrzymuje pieniądze od wielu znajomych ?- może zakreślić ich nazwiska

saldo o niczym nie świadczy

dołączam się do pytaina , jestem bezrobotny,mam -297tyś długu rosnącego , zaległe opłaty mieszkaniowe,tato ma -30tyś zajęcia i skromną emeryturę, czy można wnosić także o koszty dojazdu? ( przejazd do i z Gdańska to prawie 150zl na jedną tylko rozprawę! )

Klimek100 napisał:
dołączam się do pytaina , jestem bezrobotny,mam -297tyś długu rosnącego , zaległe opłaty mieszkaniowe,tato ma -30tyś zajęcia i skromną emeryturę, czy można wnosić także o koszty dojazdu? ( przejazd do i z Gdańska to prawie 150zl na jedną tylko rozprawę! )

tzn...? jestes pozwanym i chcesz zeby Sad zaplacil ci za podróz?

Tak jestem bez grosza, nie ma takiej opcji to w takimr azie mżna przyjechać na ostatnią rozprawę a wnioski i dowody przesłać pocztą ? ile może być rozpraw 2,3,4 ?

Czy da się to an obecnym etapie jkeszcze zamienić na przyznanie się dobrowolne do winy u prokuratora i tym samym zwolnienie z konieczności jeżdżenia na rozprawy ?

Powrót