HitMe.pl ----> 3 tyg czekam i nic.

• Autor wątku Autor wątku PrYcZa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
P

PrYcZa

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
Zmówiłem 3 tygodnie temu od firmy HitMe.pl klucz do gry Counter-Strike : Source opłacony z wirtualnego portfela, wczoraj (30.04.09) mineły już 3 tygodnie od zamówienia :rolleyes: A jak u nich w regulaminie jest napisane to : 3. HitMe.pl zastrzega sobie prawo do uruchomienia opłaconej usługi w ciągu 24 godzin od zaksięgowania wpłaty na koncie firmowym.

a tu już ponad 3 tygodnie ;o ?

Dzwoniłem do nic pierwszy raz jak się zaniepokoiłem i powiedzieli mi że nie mają Kluczy :o To po jakiego grzyba dają opcje zamówienia tego klucza. Później ten Pan powiedział mi że jutro będą już klucze, po czym dzwonie na następny dzień ale dodzwoniłem się dopiero o 22 bo przez cały dzień łaskawy Pan nie raczył odebrać telefonu, i mi mówi ze klucze doszły do innych gier i żebym zadzwonił na następny dzień bo już będą mieli, a więc zadzwoniłem na następny dzień ale się dodzwoniłem dopiero po 20 i się pytam czy ma Pan te klucze a on mi odpowiada że nie ma że coś tam i cuda na kiju mi opowiadał.
Więc sobie mówi poczekam 2 dni, i dzwonie po tych dwóch dniach a on mówi że dalej nie mają :mad: po czym kazał mi na e-mail wysłać swój nick STEAM bo niby jakoś mają wysłać to w upominku lub na e-mail. Więc ok mówi wszystko ładnie pięknie podałem dali mi odpowiedź że zgłoszono. I tak czekałem i czekałem na ten Klucz aż po 2 tyg od tamtej rozmowy dzwonie w piątek i się pytam co z tymi kluczami a tu naglę dostaję odpowiedź że oni się tym nie zajmują że bla bla proszę pisać na email jak wcześniej dzwoniłem przez boży tydzień do nich na ten sam numer i jakoś było dobrze, Napisałem na e-mail i nie dali mi odpowiedzi wogóle... I się teraz martwię bo wydałem 69 zł a już zaraz prawie miesiąc a ja dalej nie dostałem klucza i chyba nawet nie dostanę go wogólę.

Co można z nimi zrobić ??

Zgłosić na policje

Postraszyłem postraszyłem sądem kazałem jemu iść kupić source do empiku i tak zrobił poszedł kupił i zrobił zdjecie pudełka wraz z kluczem ;)

Można zamknąć

Powrót