P
PrYcZa
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 2
Zmówiłem 3 tygodnie temu od firmy HitMe.pl klucz do gry Counter-Strike : Source opłacony z wirtualnego portfela, wczoraj (30.04.09) mineły już 3 tygodnie od zamówienia
A jak u nich w regulaminie jest napisane to : 3. HitMe.pl zastrzega sobie prawo do uruchomienia opłaconej usługi w ciągu 24 godzin od zaksięgowania wpłaty na koncie firmowym.
a tu już ponad 3 tygodnie ;o ?
Dzwoniłem do nic pierwszy raz jak się zaniepokoiłem i powiedzieli mi że nie mają Kluczy
To po jakiego grzyba dają opcje zamówienia tego klucza. Później ten Pan powiedział mi że jutro będą już klucze, po czym dzwonie na następny dzień ale dodzwoniłem się dopiero o 22 bo przez cały dzień łaskawy Pan nie raczył odebrać telefonu, i mi mówi ze klucze doszły do innych gier i żebym zadzwonił na następny dzień bo już będą mieli, a więc zadzwoniłem na następny dzień ale się dodzwoniłem dopiero po 20 i się pytam czy ma Pan te klucze a on mi odpowiada że nie ma że coś tam i cuda na kiju mi opowiadał.
Więc sobie mówi poczekam 2 dni, i dzwonie po tych dwóch dniach a on mówi że dalej nie mają
po czym kazał mi na e-mail wysłać swój nick STEAM bo niby jakoś mają wysłać to w upominku lub na e-mail. Więc ok mówi wszystko ładnie pięknie podałem dali mi odpowiedź że zgłoszono. I tak czekałem i czekałem na ten Klucz aż po 2 tyg od tamtej rozmowy dzwonie w piątek i się pytam co z tymi kluczami a tu naglę dostaję odpowiedź że oni się tym nie zajmują że bla bla proszę pisać na email jak wcześniej dzwoniłem przez boży tydzień do nich na ten sam numer i jakoś było dobrze, Napisałem na e-mail i nie dali mi odpowiedzi wogóle... I się teraz martwię bo wydałem 69 zł a już zaraz prawie miesiąc a ja dalej nie dostałem klucza i chyba nawet nie dostanę go wogólę.
Co można z nimi zrobić ??
a tu już ponad 3 tygodnie ;o ?
Dzwoniłem do nic pierwszy raz jak się zaniepokoiłem i powiedzieli mi że nie mają Kluczy
Więc sobie mówi poczekam 2 dni, i dzwonie po tych dwóch dniach a on mówi że dalej nie mają
Co można z nimi zrobić ??