home office dla studentow

• Autor wątku Autor wątku karcia29
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

karcia29

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
czy moze mi ktos pomoc w sprawie home office?? obecnie jestem uczennica collegue, chodze do niego 3 dni w tygodniu wiec 4 mam wolne i chcialam isc do pracy, poobno uczniowie nie potrzebuja home officu jedynie zaswiadczenie o uczeszczaniu do szkoly, czy to prawda??

Proszę zadawać pytania w odpowiednich dla nich działach. Przenoszę.

All EEA and Swiss national students can work in the UK. However, if you a national of the Czech Republic, Estonia, Hungary, Latvia, Lithuania, Poland, Slovakia or Slovenia, you might need to register your work under the Worker Registration Scheme. You can start work without any special documents, and there are no restrictions on the type of work you can do or your hours of work, but you have to apply to register in your first month of work. There is a £90 fee for this application.

To zalezy ile godzin bedziesz pracowala karcia. Z tego co pamietam to studenci pracujacy ponizej 16 h tyg nei musza (sprawdz to) Aczkolwiek - moja dobra rada - zarejestruj sie jesli masz taka opcje. Co prawda £90 funtow droga nie chodzi, ale to moze sie bardzo oplacic, jesli planujesz przyszlosc w tym kraju.

Powrót