Hosting a rozszczenia.

• Autor wątku Autor wątku krocio
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

krocio

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
3
Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum mam następujący problem.

Zakupiłem hosting resseller ze strony larryband.com i następnie rozpocząłem małą sprzedaż na allegro.pl zaprzestałem sprzedaży gdyż chciałem aby tylko zwróciły mi się koszty serwera.

Jednak od 3 dni serwer nie działa został wyłączony nie mam kontaktu z administracją a klienci mnie naciskają że serwer nie działa brak tam informacji na temat ich firmy 0 kontaktu co mam robić ?? :(

A pisales do supportu??
Full support web hosting
ale to chyba jakas lipa bo , po statusie serwerow - a chyba maja 1 serwer
http://www.tc88.info/larryband/serverstatus.php
wszystko jest wylaczone niedostepne, napisz na support moze maja jakas awarie.

pewnie wykupili 1 serwer dedykowany postawili usluge , nalapali klientow , pojawil sie problem i tyle.

Swoja droga to fajna rzecz takie konto gdyby dzialalo , ale jednak lepiej samemu wykupic sobie serwer dedykowany i tam zrobic sobie hosting , konta resselereskie nie gwarantuja 100% pewnosci ze to bedzie dzialac , co wiecej prawdopodobnie gdy klienci
przekracza jakies tam limity a oni tam zawsze ustalaja to takie konta sa wylaczane.

Ja kiedys prowadzilem cos podobnego ale z resseler byethost.com.

Jak szukasz cos taniego masz klientow i ich backupy dane to mozesz szybko wykupic sobie najtanszy serwer dedykowany w kimsufi.pl za jakies 75/msc , poprzepisywac domeny popodpinac konta i tyle z tym ze czas realizacji takie uslugi to min 3 dni.

właśnie rozchodzi się o pliki klientów oni wyłączyli serwer i nie robili becapów a teraz klienci chcą plików a co ja mogę na to poradzić... :(

no ale ten serwis chyba padl bo nawet w CustomerService pisze Offline xD Lipa na maksa.

Jakas firma krzak , takie uslugi lepiej omijac szerokim lukiem a przed inwestowaniem srodkow warto sprawdzic opinie o danym serwisie, sugeruje zwrot pieniedzy klientom z allegro.Jak sie chcesz bawic w takie rzeczy to raczej we wlasnym zakresie wykup sobie serwer dedykowany np na ovh.pl lub tanszym kimsufi.Daja 100GB miejsca na backupy na zew serwerze wiec nie ma mowy o utracie danych.

ale co ja mam teraz robić jak mnie sądami straszą że pliki są dla nich ważniejsze niż serwer. ale mam zawarte w regulaminie że nie odpowiadam za serwer tylko i mam dane właściciela tc88.info.

Oni cały czas zwodzą już 4 dni nie działa serwer i pewnie nie włączą spowrotem

Ostatnia edycja:
Powrót