hotel-cudzy rachunek

• Autor wątku Autor wątku Zosia-samosia
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Z

Zosia-samosia

Użytkownik
Odpowiedzi
162
Dzien dobry,
Po raz pierwszy zdarzyla mi sie taka sytuacja i nie bardzo wiem co teraz....

Spedzilam z rodzina weekend w hotelu...przy wymeldowaniu kazano mi doplacic kwote X.....bylam przekonana ze to za pobyt psa i parking wiec zaplacilam.W domu przegladajac fakture zauwazylam ze oplaty te doliczono juz wczesniej wiec kwota X musiala byc za cos innego.Napisalam do hotelu-odpisano mi ze to za usluge gastronomiczna a dokaldniej za drinki w nocnym klubie wziete "na moj pokoj".Na rachunku jest moje nazwisko wydrukowane i jakis maziaj jako podpis -nie moj.O tej porze w klubie nocnym nas nie bylo, zamowienie nie bylo nasze ....hotel obarczyl nas kosztem czyjegos zamowienia.....Kwota X nie jest kolosalna ale spora.Czy da sie to jakos zareklamowac (jak?) czy skoro zaplacilam juz przy wymeldowaniu to nic nie da sie juz zrobic?
Bede wdzieczna za rade

Tu wielkiej filozofii nie ma. Składasz reklamację, że takiej usługi nie było. Hotel to odrzuca. Idziesz do sądu i udowadniasz, że to nie byłaś Ty. Będzie powołany grafolog, który oceni czy ten mazaj na rachunku był wykonany przez Ciebie. Pewnie była kamera w restauracji ale znając rzycie zapis się nie zachował... Także ten. Co najwyżej walcz o to, by pokazali nagranie z kamer o ile mają monitoring.
Ale to jest moja opinia.

Powrót