Hubert Urbański...telewizja Polska. Uważajcie?

• Autor wątku Autor wątku dziani 40
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
D

dziani 40

Użytkownik
Odpowiedzi
330
Mam pytanie, które powinno zainteresować wielu!.Pan Hubert codziennie nas zaprasza do wysłania sms. pod numer... wystarczy podać imię... jeżeli oddzwoni mamy szansę wygrać od 3 tyś... do 400000tyś. Dzisiaj kolega mnie zaskoczył, dlatego proszę o poradę.Wysłałem kilka sms , ale jak do tej pory nikt do mnie nie zadzwonił, myślę trudno... ale co by się stało jeżeli na wizji radioiwej wygrał bym 400.000 tyś zł, a póżniej okazało by się że nie mogę ich wybrać, ponieważ nie mam opłaconego abonamentu?

chodzi o abonament radiowo telewizyjny.

ok. zgadzam się! ale obawiam się że 90% DZWONIĄCYCH o tym nie wie? i co wtedy/. MAJĄ SZNSĘ ODEBRAĆ TE 400.000tyś?

Dziękuję za szczerą odpowiedz!. Mam tylko nadzieję że ja skoro opłacam abonament i miałbym szansę na wygraną, to Twoja odpowiedz uświadomi wielu żeby nie zrobili czegoś złego sobie, a nie daj boże innym. bo na eterze wygrali.Ps... jestem ciekawy ilu popełniło.............................................Mam nadzieję że kilku osobom pomogłem?

Dokończę jeżeli mogę?. Mamy teraz kumulację w dużym lotku, 30 Mil.... Jeżeli je wygram to mam szansę na odebranie? Też na pewno jest regulamin, tylko nie każdy ma dostęp aby go przeczytać? i nie myśli nawet o tym!!!

dziani 40 napisał:
ok. zgadzam się! ...
W którym miejscu regulaminu tej loterii jest określony wymóg posiadania opłaconego abonamentu?

LeszsekS dziękuję... Dziękuję za to pytanie!!!. Jestem tutaj po to aby przede wszystkim pomóc sobie a pózniej innym Waszym forumiczom. Nie chodzi mi o dużego lottka!, ale o gry typu ....wystarczy podać swoje imię, i masz szansę wygrać 400.000 tyś zł.To jest sms, na moją komórkę!.Założmy że oprócz komórki nie mam nic!. i co wtedy?

Wróć do postu #3 :!:

Dobrze... Jeżeli nie Ty, ale Twój syn?, WYGRA NIEŚWIADOMIE TE PIENIĄŻKI... JESTEŚ W STANIE MU POMÓC!!!. Czy powiesz mu, trzeba było czytać regulamin!!!

Odpowiedz na pytanie z postu #8.

Powrót