ile kilometrów ????

• Autor wątku Autor wątku Monika R
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Monika R

Monika R

Stały bywalec
Odpowiedzi
1 501
ile kilometrów musi być od miejsca zamieszkania do z.k aby nie "obowiązywały "terminy widzeń :?: chodzi mi o to ze jesli ktoś jest ponad 300km od miejsca zamieszkania to nie obowązuje wewnetrzny rozkład widzeń czy to prawda że wystarczy 100km :?: jesli ktoś znałby przepis na tego typu sprawe bede wdzieczna

Zmartwię Cię - nie ma takiego przepisu.
Organizacja widzeń została zcedowana na dyrektora jednostki penitencjarnej
[cytat:r7o4nrkq]
Kodeks karny wykonawczy
Art. 105a § 8. Szczegółowe warunki i zasady odbywania widzeń dyrektor zakładu karnego podaje do wiadomości, w formie ogłoszenia, w miejscu dostępnym dla odwiedzających. [/cytat:r7o4nrkq]
Jeśli więc dyrektor w regulaminie stwierdzi, że widzenia są organizowane tylko w okreslone dni tygodnia, to możesz się wyącznie do tego dostosować. Ewentualnie poprosić męża o zmianę nazwiska (to w nawiązaniu do "literówki" na Białołęce - bo jak się domyślam o to Ci chodzi).
Pozdrawiam

[cytat="magnatex":3k6kl025] Ewentualnie poprosić męża o zmianę nazwiska (to w nawiązaniu do "literówki" na Białołęce - bo jak się domyślam o to Ci chodzi).
Pozdrawiam[/cytat:3k6kl025]
tak chodzi mi białołeke cudów :) ale napisałam faks grzecznie i ładnie poprosiłam dyrektora aby zmienił nam dzień widzenia i przychylił sie do mojej prośby :) dziekuje za odpowiedz

Powrót