ilość windykatorów

• Autor wątku Autor wątku wspolne
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
W

wspolne

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
5
witam, od pewnego czasu mam problem z windykacja a dokładniej z ilością firm windykacyjnych które rządaja ode mnie zapłaty sporych kwot. wszystko zaczeło się od firmy orange gdzie mialem umowe o internet. przez własna pomyłke nie podpisałem zakończenia umowy. po dwoch latach dostałem pierwsze piosmo z firmy KRUK na kwote 1800 zl, następnie przyszł pismo z firmy CRROS na kwote 2800 , pozniej bylo INKASO na 900zl i ostatnim razem otzrymalem list od firmy INKASSO na kwote 1700. czy jest to mozliwe zeby jeden dług u jednego operatora zostal sprzedany do 4 winykatorów? ile jeszcze mam zapłacic za swoj błąd?

Kiedy dokładnie popełniłeś ten "bląd" jak go nazwałeś ?

Polecam poszukać i poczytać tematy o przedawnieniu :)

problem w tym ze dwoch windykatorow juz splacilem, jednego splacam juz od roku i nie wiem czy bedzie szansa na odzyskanie tamtych pieniedzy

Jak spłaciłeś, to nie odzyskasz pieniędzy. To, że dług jest przedawniony wcale nie znaczy, że nie istnieje.

do kogo wiec teraz mam sie zwrocic o pomoc?

na to wychodzi bo kazdy windykator jak ze mna rozmawial przedstawial ze kupil dlug od orange tak jak pozostale firmy windykacyjne

Człowieku. Spełniłeś zobowiązanie. Jesteś wystrychnięty na dudka...
Nie płać. Idż do prawnika w realnej rzeczywistości. Jest szansa na odzyskanie pieniędzy od pozostałych windykatorów.
Zawiadom pierwotnego wierzyciela. Skompletuj dokumenty. Potwierdzenia zapłaty.
Poczytaj forum....

Powrót