Informacje na temat daty wokandy

• Autor wątku Autor wątku Magdalena9780
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

Magdalena9780

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
16
Chciałam zapytać czy sąd może udzielić mi informacji o dacie wokandy mojego narzeczonego (jeśli termin został już oczywiście ustalony) ? Z góry dziękuję za odpowiedź

Magdalena9780 napisał:
Chciałam zapytać czy sąd może udzielić mi informacji o dacie wokandy mojego narzeczonego (jeśli termin został już oczywiście ustalony) ? Z góry dziękuję za odpowiedź

Tak

Dziękuję za odpowiedź, w sądzie Pani poinformowała mnie że termin nie został jeszcze ustalony.
Wychowawca wysyłał papiery do sądu około 3 tygodni temu ( o warunkowe zwolnienie wystąpił mu ZK) teraz następne pytanie, jak długo można czekać na ustalenie terminu wokandy?

Magdalena9780 napisał:
Dziękuję za odpowiedź, w sądzie Pani poinformowała mnie że termin nie został jeszcze ustalony.
Wychowawca wysyłał papiery do sądu około 3 tygodni temu ( o warunkowe zwolnienie wystąpił mu ZK) teraz następne pytanie, jak długo można czekać na ustalenie terminu wokandy?

Niechce Cię martwić ale może to potrwac my złożyliśmy papiery w sądzie 27.12 i wokande mamy jutro...

Magdalena9780 napisał:
jak długo można czekać na ustalenie terminu wokandy?

Do skutku. Sąd penitencjarny zajmuje się różnymi sprawami, często totalnie bezsensownymi, którymi obarczają go osoby pozbawione wolności. Zatem siłą rzeczy kolejka się wydłuża.

Powrót