Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
ING bank śląski zachęca do utworzenia darmowego konta "Direct" Link. W tych sprawach jestem zielony dlatego pisze na forum bo nie wierze żeby dali coś za darmo i napewno jest jakiś warunek ale jaki?
miałem konto w ing.
po pierwsze zależy w jakim jesteś wieku.
jeśli student, to założenie na 100% jest darmowe, występuje jedynie opłata za kartę 2zł jeśli nie wydasz nią 100zł miesięcznie.
jeśli jesteś starszy, to wejdź sobie na ING | Grupa ING | Bank, Emerytury, Ubezpieczenia, Inwestycje, Dom maklerski, Leasing tam jest wszystko dokładnie rozpisane, wszystkie opłaty.
a jeśli nie chce Ci się nic szukać (tak jak mi zazwyczaj) to zwyczajnie idź do banku, zapytaj.
tylko pamiętaj!- zapytaj o wszystko tj: ile kosztuje prowadzenie, karta, zamkniecie konta, dostep do bankomatów, do internetu itd
ja swoją drogą zrezygnowałem, bo wolę xxxxxxxxx
pozdrawiam
Konto Direct jest darmowe. Jest tylko opłata za kartę. W tej chwili to 7 zł/m-c, jeżeli nie dokona się transakcji na minimum 100 zł. Za to wypłaty z wszystkich bankomatów są bezpłatne. Niemniej, poczytaj tabelę opłat i prowizji.
Jak wyżej napisane potwierdzić mogę sama osobiście mam Konto Direct
Opłata jest w wysokości 5 zł jeśli transakcje nie przekroczą 100zł, ale czy ktoś tej kwoty do 28 czy 29 dnia miesiąca nie przekroczy płacąc w sklepie za zakupy?