Inna data

• Autor wątku Autor wątku kamizie
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

kamizie

Użytkownik
Odpowiedzi
209
Czesc.Mam takie pytanie.Okradziono mnie i zlozylem zawiadomienie na policje.Zlozylem zeznania podpisalem protokol i wszystko ok.Trzy dni pozniej dostarczylem policji odpowiednie dokumenty na identyfikacje skradzionych przedmiotow, tak jak zreszta wczesniej zeznalem do protokolu, ze owe dokumenty dostarcze i rowniez podpisalem protokoł, ale omylkowo odbierajacy zeznania zle wpisal date kradziezy.Co zrobic zeby ta pomylke skorogowac i czy moga byc z tego jakies nieprzyjemnosci? Dziekuje za odpowiedzi.

Idź do niego i wyjaśnij sprawę.

A nie bedzie z tego powodu jakis nieprzyjemnosci czy klopotow jak falszywe zeznania czy cos takiego?

To omyłka czy złożyłeś fałszywe zeznania?

Chodzi o to, ze spisujacy zeznania zle wpisal date zdarzenia.Zamiast z 7 na 8 lipca wpisal z 10 na 11. Kilka dnie dni wczesniej tj 8 lipca skladajac zawiadomienie zostala wpisana prawidlowa data, a teraz spisujacy zwyczajnie zle obliczyl czas jak powiedzialem ze zdarzenie mialo miejsce ze srody na czwartek.Nie skladalem zadnych falszywych zeznan i w ogole to nie logiczne, jezeli kradziez miala by miec miejsce z 10 na 11 lipca, a zawiadomienie o niej nastapilo 8 lipca .

Więc idź i wyjaśnij sprawę.

Lekkie sprostowanie- zdarzenie mialo miejsce z 8 na 9 lipca i zgloszenie bylo 9 lipca i zostala podana zlasnie taka data.Dzieki za pomoc.

Czesc.Bylem dzisiaj na komisariacie i powiedziano mi, ze zostanie skorygowana data i ze nie ma sie czym pzejmowac.

Powrót