Instalacja LPG Naprawa

• Autor wątku Autor wątku wrona_crow
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
W

wrona_crow

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
Witam, jestem nowy i mam problemy z mechanikiem który naprawiał mi instalację LPG w moim samochodzie!

Instalacja ma już swoje lata (9lat) ale nie miałem z nią problemu aż 2 miesiące temu miałem problem żeby przełączyć ją z benzyny na gaz. Udałem się do Gazownika LPG który podłączył pod komputer chwilkę pogrzebał i już naprawione. Zapłaciłem za usługę 30 zł po kilku dniach awaria znów nastąpiła i udałem się kolejny raz do tego mechanika który stwierdził że jest problem z centralą gazową. kupiłem używaną centralę udałem się z powrotem do gazownika który wszystko podłączył ustawił i chodziło. Po kilku dniach ta sama sytuacja nie chce się przełączyć. Udałem się do tego samego mechanika stwierdził że nie trzyma pamięci kazał mi ją oddać i oddał moją starą do naprawy. 3tyg mineły kiedy moja centrala wróciła z naprawy, i pewnie nie uwierzycie kolejny raz pojeździła kilka dni. Wsadził kolejną centralkę za którą zapłaciłem 200 zł i po 2 dniach zaczęła mi się ta centralka palić. W tedy Majster stwierdził że to nie wina centrali i trzeba wymienić wiązki + czujników i wystawił mi rachunek 600 zł.... Powiem szczerze jestem bardzo zdenerwowany i nie wiem co mam teraz zrobić bujam się z tym gazownikiem kilka tygodni wyrzuciłem już kilka stówek i jutro jadę po odbiór samochodu. Proszę o propozycje jak to rozwiązać w rozsądny sposób

Jutro go odbieram i nie wiem czy mam płacić za usługę i czekać aż znów coś się stanie i znów bulić kila setek czy mogę jakoś prawnie zmniejszyć cenę naprawy

Powrót