Internet z Orange-rozw.umowy

• Autor wątku Autor wątku andru87
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

andru87

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
26
Witam,z eszłym roku w październiku wykupiłem mobilny dostęp z Orange do internetu(umowa 24 miesiące).Problem pojawia się od dłuższego czasu ale nie miałem czasu do tej pory aby się tym zająć.
Sprawa wygląda tak:są dni gdy wogóle nie moge połączyć się z internetem,a jeśli nawet mi sie to uda,to albo połączenie po kilkudziesięciu sekundach jest przerywane albo prędkość transferu jest PRZERAŻAJĄCO niska.W związku z tym chcę niezwłocznie podziękować tej xxxxx firmie za współprace.Dodam że rachunki pałcone są terminowo.
W związku z tym mam do was pytanie:na jakie artukuły prawa konsumenckiego moge się powołać?Mam na myśli uniknięcie opłaty karnej - 1000 PLN.W końcu umowa obowiązuje 2 strony a ja sie z umowy wywiązuje...

Licze na Waszą pomoc...tak dłużej nie można.Płacić 60 zł za szajs który nie działa... :x :x

Był jakieś 3-4 strony temu długi wątek "walka z Orange" czy jakoś podobnie, właśnie z mobilnym internetem. Poszukaj i poczytaj może Ci sie przyda chociaż tam chyba chodziło że internet wcale nie chodził.

Witam i skromnie zapraszam do mojego wątku :ooo: Tamm wszystko jest opisane .

Powrót