A
anielica21
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 2
witam byc moze zly dalam tytul ale w sumie to wazne co napisze ,mam pewien problem i czuję sie zaszczuta prawde powiedziawszy od 3 miesiecy przebywam na pewnym czacie do gry nostale dokladnie irc moze to co napisze to bardziej ku przestrodze niz pomocy od zawsze chcialam zostac moderatorka a ze byl nabor do nostale forum pomyslalam sobie skorzystam na poczatku na ircu sami moderatorzy administratorzy ktorzy najpierw udawali ze mnie lubia na kanale jest obecnie 2 panow ktorzy nie sa ani adminami ani modemami sa zwyklymi userami no wiec grozono mi ze zniszcza komputer a mam tylko jeden pozniej z notice prywatnej wiadomosci bo gdyby na glownej zostaliby wykopani ze glupia k... spie.... i takie tam bogate slownictwo dzis miarka sie przebrala dodano moje zdjecie bez mojego pozwolenia grozono mi nawet jakims nadzorem internetowym ze odetna mi internet;/ jeszcze troche i dojdzie do grozb gorszych napisalam juz do amtejszej administracji ale trace nadzieje w internecie nie ma zadnego nadzoru szkoda musialam sie nasluchac jaka to ze mnie idiotka ku przestrodze to niby gry dla dzieci ale.....no wlasnie..pozdrawiam mam nadzieje ze kiedys prawo zatryumfuje rowniez winternecie ..