internetowe sprawki

• Autor wątku Autor wątku anielica21
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

anielica21

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
witam byc moze zly dalam tytul ale w sumie to wazne co napisze ,mam pewien problem i czuję sie zaszczuta prawde powiedziawszy od 3 miesiecy przebywam na pewnym czacie do gry nostale dokladnie irc moze to co napisze to bardziej ku przestrodze niz pomocy od zawsze chcialam zostac moderatorka a ze byl nabor do nostale forum pomyslalam sobie skorzystam na poczatku na ircu sami moderatorzy administratorzy ktorzy najpierw udawali ze mnie lubia na kanale jest obecnie 2 panow ktorzy nie sa ani adminami ani modemami sa zwyklymi userami no wiec grozono mi ze zniszcza komputer a mam tylko jeden pozniej z notice prywatnej wiadomosci bo gdyby na glownej zostaliby wykopani ze glupia k... spie.... i takie tam bogate slownictwo dzis miarka sie przebrala dodano moje zdjecie bez mojego pozwolenia grozono mi nawet jakims nadzorem internetowym ze odetna mi internet;/ jeszcze troche i dojdzie do grozb gorszych napisalam juz do amtejszej administracji ale trace nadzieje w internecie nie ma zadnego nadzoru szkoda musialam sie nasluchac jaka to ze mnie idiotka ku przestrodze to niby gry dla dzieci ale.....no wlasnie..pozdrawiam mam nadzieje ze kiedys prawo zatryumfuje rowniez winternecie ..

Witam szkoda ze nie otrzymalam zadnej odpowiedzi do tej pory ale przy okazji nastepna strona ktora przysporzylam sobie klopotow jest wyspagier tam zero admina zero moda a moje fotki kraza po wrzucie jestem zmartwiona czy naprawde nie ma pozadnych gier i stron ;(:(

Przeczytaj swojego pierwszego posta, zastanów się co chcesz powiedzieć bo ja po czwartej linijce tego bełkotu przestałem czytać.

Albo odstaw komputer na pewien czas i idz z chlopakiem na spacer albo do kina ;]

Przydało by się abyś używała więcej ż, ź, rz, ó, ł, ć, ą, ę to na pewno treść będzie bardziej czytelna :ok:

Podzielenie wypowiedzi na zdania też może pomóc.

Jesli Twoje zdjecia kraza gdzies to wyslij informacje do administratorow tych portali z zadaniem ich natychmiastowego usuniecia. Nikt Ci internetu nie odlaczy i nie zniszczy komputera. Niestety tak wyglada zadanie moderatora.

To jets pierwsza klasa szkoły internetu

Powrót