S
sejwer
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 37
Witam, na temat tej firmy jest bardzo dużo tematów i nie będę się rozpisywał jak bardzo irytujące są od nich telefony, więc przejdę do sedna.
Nie zapłaciłem 27zł prowizji za aukcję na Allegro, z października 2013r. (poprostu zapomniałem) i kilka dni temu zaczął wydzwaniać do mnie pracownik firmy IJ. Miałem ochotę poczekać do lutego po tym jak dostanę wypłatę (jako student mam ograniczone środki pod koniec miesiąca
), ale w końcu znudziło mi się z nimi wykłucać co oni mi nie zrobią jak nie zapłacę 29zł (2zł więcej niż rzeczywiście), więc wszedłem na Allegro gdzie w rachunkach dalej widnieje kwota 27zł i zapłaciłem bezpośrednio na ich konto bankowe.
Moje pytanie brzmi, czy jeżeli spłaciłem dług u "podstaw" czyli Allegro, to czy IJ ma prawo dalej mnie ścigać z tego tytułu?
I rozumiem że te 2zł mam potraktować jako prowizja windykacyjna tejże firmy?!
Pozdrawiam.
Nie zapłaciłem 27zł prowizji za aukcję na Allegro, z października 2013r. (poprostu zapomniałem) i kilka dni temu zaczął wydzwaniać do mnie pracownik firmy IJ. Miałem ochotę poczekać do lutego po tym jak dostanę wypłatę (jako student mam ograniczone środki pod koniec miesiąca
Moje pytanie brzmi, czy jeżeli spłaciłem dług u "podstaw" czyli Allegro, to czy IJ ma prawo dalej mnie ścigać z tego tytułu?
I rozumiem że te 2zł mam potraktować jako prowizja windykacyjna tejże firmy?!
Pozdrawiam.