A
arus34
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 18
Opisze sprawę.Zadłużenie wynosi 40tys zł. bank sprzedał dawno sprawę do windykacji ,ta z braku ściagalnosci oddała sprawe do komornika. Komornik nic mi nie ściagnął,bo mam najniższa krajową. Dziś po wielu bojach zadzwonił z Instrum justitia jakis niby kierownik ,że zgadza się na to obym spłacił 30tyś zł ,10 tys umorzy,jak zapłacę gotówką.
Jak to wygląda dalej ,bo komornik nalicza swoje koszty. Dziś windykacja oznajmiła mi że żadnych kosztów komorniczych nie będe płacił.Czy to prawda,że oni zapłacą część z tych 30tyś zł komornikowi?
Jakich powinienem żądac od nich dokumentów na piśmie ,i czy powinienem zadzwonić do komornika czy windykacja wycofała postepowanie komornicze?
Jak to wygląda dalej ,bo komornik nalicza swoje koszty. Dziś windykacja oznajmiła mi że żadnych kosztów komorniczych nie będe płacił.Czy to prawda,że oni zapłacą część z tych 30tyś zł komornikowi?
Jakich powinienem żądac od nich dokumentów na piśmie ,i czy powinienem zadzwonić do komornika czy windykacja wycofała postepowanie komornicze?
Ostatnia edycja: