Intrum Justitia splata dlugu

• Autor wątku Autor wątku alicja198005
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

alicja198005

Użytkownik
Odpowiedzi
50
witam od zeszłego roku spłacałam zadluzenie do komornika w kwocie 100,00 za dlug w plusie w marcu miałam wplyw na konto i bank zablokowal okolo 360 zl i przekazal na konto komornika kilka dni pozniiej komornik oddal mi na konto okolo 30 zl zamknal sprawe i odblokowal konto w banku.Dzis chcac splacic reszte innego zadluzena (nie mialam tu komornika tylko placilam na konto ( intrum) pani do mnie ze za sprawe z plusa jestem winna 105 zl niewiem czy szukaja glupich czy co ale skoro komornik zamknal sprawe oddal nadplate to jakim cudem jestem im winna 105 zl?zaznaczajac ze dzis mamy pazdziernik i przez 7 miesiecy byla cisza?moze komornik im nie oddal ale to juz chyba nie moj problem?czy intrum moze sobie tak pozwolic?mysla ze sie wystrasze i wplace ale z jakiej okazji?co o tym myslicie?dac sobie spokoj czy dzwonic do komornika i wyjasnic?dodam ze te panie ktore tam pracuja w tym intrum to banda oszolomow i beszczelnych bab

Masz potwierdzenie od komornika ze dług został spłacony w całości razem z kosztami?

Wysłane z mojego LG-K580 przy użyciu Tapatalka

wlasnie nie mam szczerze mowiac nie podalam im aktualnego miejsca zamieszkania a pewnie wyslal na adres zameldowaniia ktory posiadal ale tam nikt odemnie juz nie mieszka no ale kurcze logiczne ze zwrocil mi nadplate odblokowal konto i jeszcze dzwonilam i potwierdzil ze zadluzenie jest splacone w calosci a w intrum nadal spłacalam inne zadluzenie dzwonilam i wczoraj do nich i dzis i dopiero dzis wyszlo ze jestem winna 105 zl a co robili przez 7 miesiecy?

moze tak byc ze komornik im nieoddal ale co ja mam z tym wspolnego?oni tylko drzec sie potrafia i ublizac czy moge od intrum zazadac aby na meila przyslali mi ze sprawa ktora dzis splace zostala zakonczona i splacona w calosci?bo roznie z nimi bywa a niechce podawac adresu mimo ze juz zadnego dlugu niemam

Zadzwoń do kancelarii komorniczej, zapytaj czy postępowanie komornik zakończył z uwagi na całkowitą spłątę i tytuł wykonawczy pozostawił w aktach. Jeśli tak - to Intrum poinformuj że powiadamiasz prokuraturę o próbie wyłudzenia i o niczym więcej nie rozmawiaj.

Powrót