jajka na samochodzie

• Autor wątku Autor wątku xjamminx
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
X

xjamminx

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
Witam!

Jestem nowym użytkownikiem i nie znam panujących zasad na forach ale mam pewna sprawe w ktorej moze ktos mi podpowie.
Wiec tak, parkujac na parkingu przy osiedlu monitorowanym podeszla do mnie kobieta z prosba o nie parkowanie tylem poniewaz spaliny jej przeszkadzaja w jedzeniu obiadu na ogrodku. Poprosilem ja o obnizenie tonu poniewaz nie byla to zwykla prosba lecz pretensja a to ze powiedziala prosze nie zwalnia jej z bycia uprzejmym. Nie przeparkowalem samochodu poniewaz nie jestem czlowiekiem ktory slucha sie kazdego kto ma swoje kaprysy. Nastepnego dnia zauwazylem rozbite jajko na przedniej szybie i na szybie od strony kierowcy.

No i teraz moje pytanie brzmi:
Czy jestem w stanie cokolwiek z tym zrobic? Jest to blacha sprawa ale jezeli w takiej sytuacji ustapie jej poddam sie bez walki z z ciosem ponizej pasa. Nie jest to nigdzie zapisane w regulaminie o nakazie parkowania przodem.

Dziekuje za wszelkie odpowiedzi

Dzieki Janusz, a kolega fakej niech czyta ze zrozumieniem

Kolega kiedyś zaparkował na parkingu za dość wysokim murem. Gdy wsiadał, na auto zaczęły spadać kamienie. Miał w masce kilka wgnieceń. Jednym dostał w kark. Nikt nic z tym nie zrobił, pomimo tego, że pokrzywdzonych było więcej.

xjamminx napisał:
Dzieki Janusz, a kolega fakej niech czyta ze zrozumieniem

A co ja niby przeczytałem bez zrozumienia? Napisałeś, że na samochodzie były rozbite jajka i że osiefle było monitorowane. To chyba logiczne jest sprawdzenie monitoringu z tego osiedla, żeby namierzyć sprawcę.

Powrót