Jak byc Pasozytem

• Autor wątku Autor wątku Zbyszek4040
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Z

Zbyszek4040

Użytkownik
Odpowiedzi
30
Witam mam pytanie a mianowicie mam przepracowanych 15 pracy w kraju w ktorym mieszkam nalezy mi sie 50 % najmniejszej emerytury czyli oczywiscie w wieku 67 lat bedze to jakies 350 e .Moje pytanie jest jak mam zyc zeby nic nie robic do 67 roku zycie chce prowadzic pasozytniczy tryb zycia ale nic na ten temat jeszcze nie wiem .Wszyscy wiemy kak wazny jest dobry start a wiec chce wiedziec jak zaczac moje nowe pasozytnicze zycie .Z gory dzekuje za zarty dowcipy krytykie itp .Prosze tylko o madre rady jak mam zaczac od czego MOPSu czy czego sam niewiem prosze o pomysly tez z gory dzekuje

Kraj Basko mam 40 lat

Ale mam zamiar wrucic do PL i chca tam mieszkac i to robic byc pasozytem

w PL emerytur w euro nie płacą, najniższa emerytura to poniżej 900 zł, minimalny staz pracy gwarantujący minimalne świadczenie to 25 lat a nie 15

Tak w PL to 25 lat ale poczytajcie na forach w Kraju Basko za 15 przepracowanych lat nalezy sie 50 % najnizszej emerytury dlatego tez to 27 lat co mi zostalo chce byc Pasozytem a ja mam 15 lat przepracowanych w EH plus jeszcze prawie dwa bezrobotnego do wybrania

to zostań pasożytem tam gdzie teraz mieszkasz

Chce mieszkac w PL mieszkam juz tutaj prawie 19 lat chce wrucic do PL

W PL nie masz szans zostać pasożytem, to na Tobie PL będzie pasożytować.
W ogóle to jakaś żenada, gdzie jest moderacja? :D

to nie zart chce byc Pasozytem juz postanowilem i koniec w lipcu konczy mi sie kontrakt i razam z nim moja kariera zawodowa bede Pasozytem i koniec

zatem koniecznie daj znać jak Ci się uda zostać pasożytem, może też spróbuję :evil:

Napewno cos wymysle bede chodzil po lekarzach MOPSach jakichs urzedach spolecznych moze jeszcze cos wymysle po to tu w koncu jestem moze ktos mi da jakis dobry pomysl

Zbyszek4040 napisał:
.....moze ktos mi da jakis dobry pomysl

Nie lepiej wziąść się za uczciwą pracę i do tych 15l dorobić jeszcze trochę w końcu wiek 40l to można jeszcze coś fajnego znajść (do pracy ) a raczej z pasożytniczego trybu życia to albo pod mostem , albo noclegownie...chyba że ma się rodzinę z miękkim sercem ale to też może nie na długo wystarczyć....

Pasożytów masz pełno w więzieniach. Jak tam trafić to już sam sobie dopowiedz.

Sąd Ostateczny napisał:
Nie lepiej wziąść się za uczciwą pracę i do tych 15l dorobić jeszcze trochę w końcu wiek 40l to można jeszcze coś fajnego znajść (do pracy ) a raczej z pasożytniczego trybu życia to albo pod mostem , albo noclegownie...chyba że ma się rodzinę z miękkim sercem ale to też może nie na długo wystarczyć....

Nie zrozum mnie ze sie tu chwale ale na mieszkanie mam na kilka lat zycia tez mam .A jednego jestem pewny chce umzec biedny .Moze bym i robil ale max na pol etatu

askirkov napisał:
Pasożytów masz pełno w więzieniach. Jak tam trafić to już sam sobie dopowiedz.

Jestem jeszcze nie karany po wiezieniach nie mam zamiaru chodzic .Ale po szpitale psychiatrycznych lekarzach osrodkach pomocy itd itp to tak bede chodzil bedac zdrowym chce byc Pasozytem decyzja zapadla nieodwracalna decyzja

:D:D Tak ale to prawda chce byc Pasozytem i bede niewiem tylko jak to jeszcze rozegrac od czego zaczac dlatego tu jestem Krytyka tworzy pomysly cos jeszcze wymysle a Ty sie smiej zemnie :D:D

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót