jak czesto sa widzenia

• Autor wątku Autor wątku gonia25-25
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
G

gonia25-25

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
6
dwa dni temu aresztowali mojego męża jest w bytomiu w areszcie śledczym czy ktos orientuje sie jak czesto sa widzenia i w jakie dni.[/b]

jeżeli jest tymczasowo aresztowany to o widzenie musisz pisać proźbę do prokuratora prowadzącego sprawę badź do sądu zalezy w czyjej dyspozycji jest twój narzyczony
Jezeli ma już wyrok to zależy od tego jaka ma grupe jeżeli p1 to przysługują mu 2h w miesesiącu p2 3godz p3 nieograniczona ilość godzin plus dodatkowa jedna godzina na dziecko przysługuje w każdej grupie.
a co do tego w jakie dni to najlepiej zadzwonic tam ci powiedzą kiedy sa widzenia
http://www.sw.gov.pl/index.php/jednostki/4/257 tutaj znajdzesz numer do AS

Gonia wszystkie informacje znajdziesz w odpowiednich tematach znajdujących sie w tym dziale. A na luźną rozmowę zapraszamy na temat wolny pozdrawiam :)

[cytat="gonia25-25"]dwa dni temu aresztowali mojego męża jest w bytomiu w areszcie śledczym czy ktos orientuje sie jak czesto sa widzenia i w jakie dni.[/b][/cytat]

tylko ze jego nie aresztowali tymczasowo bo jemu odwiesili wyrok
i czy mozna pisac listy i jak dokladnie je adresowac i co mozna wysylać w paczkach

listy można pisać aresować: imię nazwisko syn x-a nazwa i adres za/as
co w paczkach i kiedy widzenia dowiesz się telefonicznie

[cytat="ewciaaa"]listy można pisać aresować: imię nazwisko syn x-a nazwa i adres za/as
co w paczkach i kiedy widzenia dowiesz się telefonicznie[/cytat]
a czy musze miec jakas zgoda na widzenie jezeli tak to jak to zalatwic i po jakim czasie moze wyjsc na przepustke

:x
a czy mogą mojego męża wypuscic wczesniej poniewaz zostawil mnie z malym dzieckiem i on byl glównym żywicielem rodziny ja jestem bez pracyco mam teraz zrobic

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót