jak dochodzic swoich praw

• Autor wątku Autor wątku mirek76
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

mirek76

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
dostałem atrakcyjnom oferte pracy za 10euroh w belgi ze poprzyjeżdzie na miejsce do tygodnia umowe po przyjeżdzie podjołem prace i do miesionca było dobrze bo niepytałem onic doopiero jak zaczołem upominać się o umowe i pieniądze zaczoł sie problem narazie niemorze zarejstrować pieniendzy niemoże wypłacić bo ma swoje problemy po dwuh miesiącah kutniah znim dostałem 200euo i zapewnienie że reszte wyśle ja miałem na powrut ale po powrocie on niewysła pieniendzy ani nieodbiera telefonu jak moge odzyskac pieniądze mam na telefonie nakrencone jedno jego rozliczenie dla belga na kturym som imiona pracowników godziny pracy stawki czy jest to dlamnie jakiś atut

Przede wszystkim jak najszybciej trzeba zrezygnowac z tej pracy,gdyz pracodawca prawdopodobnie ma jakies problemy finansowe. Natomiast sa w Belgii zwiazki zawodowe, adwokaci, ktorzy powinni zajac sie Twoja sprawa. Jednak jezeli chodzi o zlozenie sprawy u adwokata, nalezy najpierw zapytac sie o wysokosci prowizji do uregulowania, chyba ze masz polise ubezpieczeniowa, w ktorej rowniez jest zawarta polisa dot. np. porad adwokackich itp. (jest to dodatkowa polisa).

Powrót