jak jest lepiej

• Autor wątku Autor wątku marian91
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

marian91

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
2
Witam
gdy byłme na zeznaniach przyznałem sie do winy a byłem pierwszy raz na policji i dokładnie nie wiedziałem jak postępować w tym momecie sad niema żadnych dowodów oprucz tego że się przyznałem czy warto zmieniac zeznania (nie byłem karany) czy przyznać się i okazać skruche plusem w moim przypatku jest to ze byłem zabrany ze szkoły i byłem w duzym szoku następnie to że na początku nie było mojego opiekuna i byłem starszony przez policje czy moge sie na to powołać w sądzicie

byłem na meczu i tam doszło do zamieszek i przyznałem sie ze bramełm w niej udział alecz niemaja na to dowodów zdjęcia odciski itp na przesłuchaniu przyznałem sie zę brałem udział i czy w tym momecie zmieniac zeznania zę byłem dalej na trybunach czy powiedzieć ze załuje słyszałem zę można to jakoś rozegrać w zawieszeniu aa i chciałbym żeby niewpłyneło to zabardzo na moje akta bo chce zostać żołnierzem zawodowym a wiadomo że tam jest potrzebna niekaralność

To teraz będziesz wiedział jak zeznawać. Zasada jest prosta: jak cię złapią za rękę to mów, że nie twoja. Zeznania możesz dopiero zmienić na rozprawie w sądzie, ale wtedy będzie to raczej mało wiarygodne. Dowody raczej jakieś na ciebie mają, bo niby jak by cię znaleźli?

Powrót