T
tomek02.2005
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 3
Sprawa wygląda następująco, po ukończonym kursie wysłałem aplikacje o licencje wraz z danymi konta bankowego,pobrano pieniążki ponieważ licencja kosztuje 250 f po jakimś czasie odesłano mi list w którym napisali że nie mogą kontynuować procesu przyznawania licencji gdyż w aplikacji nie podałem drugiego imienia którego nie posiadam ,więc napisałem w tejże aplikacji że nie mam tej przyjemności posiadania drugiego imienia i odesłałem tak jak mnie poprosili,potem przysłali mi drugi list wraz z aplikacjąw którym napisali że podpis którym podpisałem sie w aplikacji nie zgadza się z tym którym podpisałem się po ukończonym kursie ,więc poprosili żebym dołączył list z moimi podpisami których używam i żeby potwierdziła(podpisała) to osoba co widzi jak to podpisuje ,zrobiłem i odesłałem wraz aplikacją.Wtedy oni pobrali jeszcze raz kwote 250 f czego nie powinni zrobić,zadzwoniłem do nich i im to wyjaśniłem alerozmowa nie miała sensu bo nie dali mi dojść do słowa powiedzieli że oddzwonią w piątek ale pieniędzy nie odzyskam.W rozmowie jeśli można to tak nazwać pani która ze mną rozmawiała potwierdziła że to ich wina ponieważ w liście od nich nie było dokładnie sformułowane czy odsyłać całą aplikacje a ja myślałem że muszę bo jeżeli podpis nie zgadza się z tym na aplikacji to muszę ją odesłać dla porównania ,no i jeszcze jedna spraw aplikacja jest do ich użytku wewnętrznego a nie dla mnie, a oni nie wiem w jaki sposób stwierdzili że to nowa aplikacja
Jak odzyskać pieniążki z kim porozmawiać na ten temat jestem bezsilny?
dziękuje
Jak odzyskać pieniążki z kim porozmawiać na ten temat jestem bezsilny?
dziękuje