Jak przyspieszyć transport

• Autor wątku Autor wątku gog
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
G

gog

Witam.Mój narzeczony odsiaduje wyrok w ZK Włocławek. Nie potrafię tego inaczej nazwać : jest torturowany psychicznie od ok 4 miesięcy przez tzw kadrę.Co chwile coś mu obiecują, potem udają,że nie było tematu, kombinują przy liście osób odwiedzających, próbują uniemożliwić nam spotkania.Mówili,że mnie skreślą z listy odwiedzających po czym o niczym go nie informowali.Co chwilę coś...I tak w kółko...Nie ma innego wyjścia jak napisanie prośby o transport.Obawiam się jednak,że to potrwa parę miesięcy, a ich zagrywki tylko się wzmogą po złożeniu wniosku o transport. Czy można go jakoś przyspieszyć? Do kogo można się zwrócić w tej sprawie? Czy istnieją jakieś stowarzyszenia zajmujące się przestrzeganiem praw człowieka w ZK? Mój narzeczony na prawdę ma mocną psychikę,ale nie wiem na jak długo starczy mu jeszcze sił.Proszę o pomoc.:-(

Jestem w szoku, bo mój J tez siedzi we Włocławku i absolutnie nie narzeka wręcz przeciwnie jest mu tam dobrze. Nie ma problemów z niczym ani z nikim.

Sami chcielibyśmy wiedzieć za co...To wygląda na jakieś czyste rozgrywki między wychowawcami...Każdy z nich mówi coś innego, a wiadomo,że z systemem się nie wygra...
Już na prawdę brakuje mi słów na to wszystko...Najgorsze jest to, że chyba jedynym wyjściem jest zaciśnięcie zębów i przeczekanie...Tylko jak długo to może jeszcze potrwać i skąd brać na to wszystko siłę i motywację...:mad:

Powrót