jak przywrócić dostęp do firmowego fanpage?

• Autor wątku Autor wątku suunshine
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
S

suunshine

Użytkownik
Odpowiedzi
64
Witam,
Szukałam ale nie znalazłam, więc zapytam.
Mam małą firmę, której głownym kanalem komunikacji z klientami jest fanpage/ strona firmowa na facebooku.
Miałam pomocnika,pseudo wspólnika który tak jak i ja był administratorem tejże strony.
Doszło do zerwania współpracy, i teraz mam problem, bo osoba ta zmieniła moją rolę na stronie na redaktora- w związku z czym nie jestem w stanie publikować, moderować, robić nic poza odpowiadaniem na wiadomości prywatne. Obawiam się że w każdej chwili może moją stronę usunąć.
Strona zawiera dane moje i mojej firmy,informacje poufne, korespondencję z klientami, dane osobowe i kontaktowe klientów, są tam zdjęcia/filmy mojego autorstwa, licencjonowane logo, i wiele innych własności do których osoba która przejęła strone nie ma żadnych praw, ani nie jest upoważniona do zarządzania nimi.
Kontakt z facebookiem nic nie przyniósł, żadnej odpowiedzi, zero wsparcia.
Zastanawiam się jakie mogę podjąć kroki, ponieważ osoba polubownie nie chce przywrócić mi dostępu do mojej strony, codziennie jestem atakowana telefonami, wiadomościami z groźbami, generalnie próbą wyłudzenia ode mnie kolejnych pieniędzy...
Co polecacie zrobić? Jak odzyskać stronę ?

Masz dane osobowe osoby, z którą tworzyłeś fanpage ?

Czytałaś regulamin usługi facebook?

nie czytałam,czy możesz określić swoje stanowisko w tej sprawie jasno i bezpośrednio?

suunshine napisał:
nie czytałam,czy możesz określić swoje stanowisko w tej sprawie jasno i bezpośrednio?

oczekujesz, ze ktos przeczyta za ciebie? jak tak to tylko pogratulować :brawo:

Powrót