Jak sprawdzić działalność w Anglii?

• Autor wątku Autor wątku Mariusz_Parszczewski
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
M

Mariusz_Parszczewski

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
13
Witam.

Chciałbym się dowiedzieć do jakiej instytucji w Wielkiej Brytanii powinienem się zgłosić (w grę wchodzi tylko kontakt meilowy bądż telefoniczny) aby sprawdzić czy na moje nazwisko jest zarejestrowana jakaś działalność gospodarcza na terenie Wielkiej Brytanii.

Sytuacja wygląda tak, że na mój adres polski przychodzą różne dziwne listy z Anglii, które wskazują, że na moje dane jest coś zarejestrowane. Mieszkałem w Anglii ponad pół roku i martwi mnie iż ktoś mógł wykorzystać moje dane wiedząc że już tam nie wróce i założyć na nie jakąś działalność.

Czy taką instytucją jest np Revenue?

Proszę o pomoc.

POMOŻE KTOŚ?????? :rolleyes:

To dlaczego mialyby przychodzic listu do Polski?? ktos musialby go podac to po pierwsze a po drugie musialbys napisac jakiej tresci listy przychodza i kto jest ich adresatem.

No przychodzą.
Nie wiem kto jest ich adresatem.

Prosze mi tylko powiedziec czy ja mog to jakos sprawdzic, z jakim urzedem angielskim musze sie skontaktowac aby to wiedziec.

Panie Mariuszu zawsze ktos jest adresatem, jezeli z tylu na kopercie nie ma adresu zwrotnego to nie sadze aby byly to listy urzedowe. Moze Pan sprobowac zadzwonic do Revenue i sprobowac sie czegos dowiedziec.

Powrót